OVER MIJ

 
“Ik geloof in het fundamentele belang van een gevoed, deugddoend en kwaliteitsvol leven vol mogelijkheden. 
Een leven waarin je niet belemmerd wordt door gezondheidsklachten.
Een leven waarin je trouw blijft aan je eigen natuur.”

Zelf worstelde ik al in mijn puberteit met vermoeidheidsklachten en bleek bij verder onderzoek op 20-jarige leeftijd met een auto-immuunaandoening aan de schildklier, genaamd de ziekte van Hashimoto, te kampen. In de voorbije 15 jaar ging ik op zoek naar tools om een kwaliteitsvoller, energieker leven te kunnen leiden met deze ziekte. Niet elke theorie, interventie of coaching had hierin evenveel succes maar hoe bevrijdend was het niet om, ondanks mijn klachten, te gaan experimenteren… 

Ik geloof dat je, naast medicatie, met de voor jou passende levensstijl, context en interventies veel meer kan bereiken dan je voor mogelijk acht. Mijn uiteindelijke opleiding in de kPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie) voelde als thuiskomen. Eindelijk bezit ik nu de kennis om zelf mijn ziekte zo klein mogelijk te houden en mijn levenskwaliteit te verhogen. Fitter opstaan, geen dutjes meer overdag, een beter concentratievermogen, minder pijn en minder snel infecties opdoen zijn voorbeelden van hoe mijn leven nu anders is. 

Het inspireert me zo dat ik nu ook anderen wil begeleiden om de onderliggende oorzaak van bepaalde klachten aan te pakken. Ik toon je graag wat je allemaal zelf kan doen om de (rest-)klachten, die er na medicatie vaak nog zijn, te verminderen. In vele gevallen heeft je lichaam zelfs na een tijdje niet meer zoveel medicatie nodig. Naast mijn wetenschappelijke onderbouwde kennis vanuit de kPNI, heb ik door mijn jarenlange ervaring als therapeut in de sector Geestelijke Gezondheidszorg een meer empathische kijk op en een diepgaander inzicht in jouw verhaal. 

 

Een voedend leven, ik wens het je van harte toe.

Neem gerust contact op, ik hoor graag van je.

 

Liefs,
Leen

Leen Gloed

 

[GLOED]    ~ blos ~ uitstraling ~ glans ~ warmte ~ bezieling ~ kracht ~ kleur ~ passie ~ pit